Menu

Suroviny

+

Maso :

Kaše :


...

Příprava

  1. Maso :

    Umeleme společně kuřecí maso, vařenou červenou řepu a vařenou sterilovanou nebo naklíčenou cizrnu. Smícháme s jemně nasekanou petrželovou natí, na kostičky nakrájenou slaninou a kořením. Vše dochutíme kuřecím bujónem. Do směsi přidáme mléko a „spojíme“ ji moukou a strouhankou. Ze směsi vytvarujeme nízké karbanátky a upečeme je na pečicím plechu v troubě, konvektomatu nebo na grilu.
  2. Kaše :

    Bramborovou kaši s mlékem připravíme podle návodu a smícháme ji s rozmixovanou mrkví, dochucenou zeleninovým bujónem a máslem.
  3. Tip :

    Je možné podávat také bez kaše, jen se zeleninovými saláty.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu