Suroviny

+

Marmeláda z červené cibule:

  • Cibule červená 900.0 g
  • Olej 30.0 ml
  • Cukr, hnědý 90.0 g
  • Červené víno 80.0 ml
  • Balzamikový ocet 80.0 ml
  • Sůl 5.0 g
  • Pepř mletý černý 2.0 g
  • Tymián, sušený 2.0 g

Dip:

Francouzský burger:

Příprava

  1. Marmeláda z červené cibule:

    • Červenou cibuli oloupejte, nakrájejte na proužky a orestujte na oleji.
    • Přidejte cukr, víno, ocet a duste na mírném ohni doměkka. Dochuťte solí, pepřem a tymiánem.
  2. Dip:

    • Smíchejte majonézu s medem a hořčicí.
  3. Francouzský burger:

    • Bulky rozkrojte napůl a trochu opečte.
    • Rozmrazené burgery opečte na grilu.
    • Namažte bulky dipem, položte rukolu, burgery, cibulovou marmeládu a ogrilovaný plátek kozího sýra a přiklopte bulkou.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu