Frittata se špenátem a mozzarellou
Aby byla frittata ještě nadýchanější, stačí bílky ušlehat zvlášť a přidat na konec.

Suroviny
Frittata se špenátem a mozzarellou
−
+
€104.1
Omeleta
Vejce
/kus
30.0 kus
0%
Parmezán
/g
100.0 g
0%
Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l
/ml
300.0 ml
0%
Cesnek
/
0.0
0%
Cibule šalotka
/g
100.0 g
0%
Olej
/ml
50.0 ml
0%
Grilovaná paprika, mražená
/g
350.0 g
0%
Sýr mozzarella, bez syrovátky
/g
250.0 g
0%
Sůl A Pepř
/
0.0
0%
Baby špenát (svazek á 125 g )
/g
250.0 g
0%
/
Omeleta
-
Vejce 30.0 kus
-
Parmezán 100.0 g
-
Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l 300.0 ml
-
Cesnek
-
Cibule šalotka 100.0 g
-
Olej 50.0 ml
-
Grilovaná paprika, mražená 350.0 g
-
Sýr mozzarella, bez syrovátky 250.0 g
-
Sůl A Pepř
-
Baby špenát (svazek á 125 g ) 250.0 g
Příprava
-
Omeleta
- Vejce rozklepněte do nádoby, přidejte Ramu Cremefine Fraiche, jemně nastrouhaný parmezán, sůl a pepř dle chuti, celek důkladně promíchejte.
- Do vaječné hmoty přidejte grilovanou papriku nakrájenou na proužky.
- Šalotku a česnek nasekejte a na tuku zesklovaťte, přidejte očištěný špenát, promíchejte a odstavte.
- Vše přidejte do vaječné směsi a opět promíchejte.
- Na rozehřátou teflonovou pánev dejte trochu oleje, Dále vlijte rozmíchanou hmotu a několik kostek mozzarelly, chvíli restujte a dávejte pozor, aby se to nepřipálilo.
- Možno vložit na chvíli do trouby nebo konvektomatu pro dokonalé propečení.