Menu

Suroviny

+

Houbové ragú

Bylinkovo-máslové halušky


Uvařené halušky můžeme ještě promastit přepuštěným máslem.

...

Příprava

  1. Houbové ragú

    Směs čerstvých hub nakrájíme na větší kousky a na oleji zprudka orestujeme.
    Přidáme nasekanou šalotku a česnek, podlijeme bílým vínem a necháme chvíli povařit, než se víno odpaří a předá všechny chutě a vůně ostatním ingrediencím.
    Přidáme houbový bujón, dochutíme pepřem a ještě jednou provaříme. Nakonec do pokrmu přidáme rostlinný krém a čerstvě nasekanou petrželovou nať.
  2. Bylinkovo-máslové halušky

    Smícháme všechny suroviny a necháme odstát alespoň půl hodiny. Potom přes síto natvarované halušky zavaříme do vroucí osolené vody a povaříme cca 5 minut.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu