Kuchařské recepty | Unilever Food Solutions
-
Korejský burger s kimchi salátem a sázeným vejcem - Hlavní chod
- Hovězí
- Street Food
-
Bramborový salát - Vegetariánské
- Salát
-
SALÁT Z BROKOLICE A KUŘECÍHO MASA - Salát
-
Drůbeží kaldoun - Drůbež
- Polévka
-
Vegetariánské lasagne s listovým salátem a olivovým olejem - Vegetariánské
- Hlavní chod
-
Nudle s hovězím masem Teriyaki - Těstoviny
- Asijská
- Hovězí
-
Tortellini se šafránovo-hráškovým pyré - Těstoviny
-
Treska s bazalkovo-petrželovou krustou na rajčatové omáčce - Polední a skupinové menu
- Hlavní chod
- Ryby & mořské plody
-
Grilovaný lososový špíz na středomořský způsob - Ryby & mořské plody
- Hlavní chod
-
Rajská omáčka s hovězím masem - Hovězí
- Hlavní chod
- Tradiční
36 Recepty
Bohužel, nejsou žádné výsledky vyhledávání.
-
Krémová dýňová polévka s broskví, s přidáním kokosového mléka a curry
- Gluten Free
- Polévka
-
Hanácká Polévka
- Polévka
- Tradiční
-
Šumavský drůběží kaldoun
- Polévka
- Drůbež
- Tradiční
-
Vepřové koleno sous-vide připravené po bavorsku s bramborovo-křenovou kaší
- Vepřové
- Tradiční
- Hlavní chod
-
Maďarská rybí polévka
- Ryby & mořské plody
- Tradiční
- Polévka
-
Vepřové žebírko sous-vide s liškami a cherry rajčaty v lovecké omáčce
- Vepřové
- Tradiční
- Hlavní chod
-
Slepice po šumavsku + Chodský báč
- Hlavní chod
- Tradiční
-
Kachna pečená tradičním orientálním způsobem, podávaná s dýní, červeným zelím a praženými ořechy
- Hlavní chod
- Tradiční
- Drůbež
-
Dušené jehněčí kolínko
- Tradiční
- Hlavní chod
-
Polévka z černého kořene s ořechovým pestem
- Tradiční
- Vegetariánské
- Polévka
-
Cassoulet
- Zvěřina
- Tradiční
- Hlavní chod
-
Rajská omáčka s hovězím masem
- Hovězí
- Hlavní chod
- Tradiční
UFS Academy: Portál pro online školení profesionálních kuchařů
- Školení vytvořilišéfkuchaři z celého světa.
- Videa sledujete neomezeně.
- Školení jsou ZDARMA a bez reklam.
- Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
Máte již účet?
Přihlásit se