Kuchařské recepty | Unilever Food Solutions
-
Korejský burger s kimchi salátem a sázeným vejcem - Hlavní chod
- Hovězí
- Street Food
-
Bramborový salát - Vegetariánské
- Salát
-
SALÁT Z BROKOLICE A KUŘECÍHO MASA - Salát
-
Drůbeží kaldoun - Drůbež
- Polévka
-
Vegetariánské lasagne s listovým salátem a olivovým olejem - Vegetariánské
- Hlavní chod
-
Nudle s hovězím masem Teriyaki - Asijská
- Hovězí
- Těstoviny
-
Tortellini se šafránovo-hráškovým pyré - Těstoviny
-
Treska s bazalkovo-petrželovou krustou na rajčatové omáčce - Polední a skupinové menu
- Hlavní chod
- Ryby & mořské plody
-
Grilovaný lososový špíz na středomořský způsob - Ryby & mořské plody
- Hlavní chod
-
Rajská omáčka s hovězím masem - Hlavní chod
- Hovězí
- Tradiční
36 Recepty
Bohužel, nejsou žádné výsledky vyhledávání.
-
-
Salát Caesar s grilovaným kuřetem, vejcem obaleným v parmezánu a krémovou omáčkou
- Drůbež
- Tradiční
- Salát
-
Hovězí Wellington podávané s omáčkou béarnaise, mrkví s pomerančem na špenátovém pyré
- Hlavní chod
- Hovězí
- Tradiční
-
Konfitovaná husa s boby na hnědém másle a stročky
- Tradiční
- Drůbež
- Hlavní chod
-
Maďarská rybí polévka
- Ryby & mořské plody
- Tradiční
- Polévka
-
Šumavský drůběží kaldoun
- Polévka
- Tradiční
- Drůbež
-
Polévka z černého kořene s ořechovým pestem
- Tradiční
- Vegetariánské
- Polévka
-
Vepřové koleno sous-vide připravené po bavorsku s bramborovo-křenovou kaší
- Vepřové
- Hlavní chod
- Tradiční
-
Hovězí roštěná s omáčkou ze zeleného pepře a těstovinovým salátem
- Hlavní chod
- Hovězí
- Tradiční
-
Obalovaný ovčí sýr s bazalkovými bramborami a jablečnou omáčkou
- Předkrm
- Tradiční
- Vegetariánské
-
-
Cassoulet
- Zvěřina
- Tradiční
- Hlavní chod
UFS Academy: Portál pro online školení profesionálních kuchařů
- Školení vytvořilišéfkuchaři z celého světa.
- Videa sledujete neomezeně.
- Školení jsou ZDARMA a bez reklam.
- Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
Máte již účet?
Přihlásit se