Jarní rolka s hovězím masem a mangem s výběrem dvou omáček
Vietnamské jarní rolky můžete pokládat za rychlý předkrm, lehkou večeři nebo jen snack.

Suroviny
Jarní rolka s hovězím masem a mangem s výběrem dvou omáček
−
+
€9136.9
Rolky
Hovězí svíčková
/g
250.0 g
0%
Knorr Professional Essence Hovězí bujón 1 l
/ml
20.0 ml
0%

Mango čerstvé
/g
250.0 g
0%
Šalotka
/g
50.0 g
0%
Čerstvě nasekaný koriandr
/g
25.0 g
0%
Máta
/g
15.0 g
0%
Bazalka thajská
/g
15.0 g
0%
Pažitka, čerstvá
/g
5.0 g
0%
Mrkev, čerstvá
/g
100.0 g
0%
Kytička salátů
/g
25.0 g
0%
Rýžový papír /250g /
/kus
12.0 kus
0%
2. omáčka
Šťáva z limetky
/ml
40.0 ml
0%
Knorr Ketjap Manis - Sójová omáčka 1 l
/ml
25.0 ml
0%

Chilli Paprička
/
0.0
0%
Česnek stroužky
/kus
1.0 kus
0%
Voda
/ml
50.0 ml
0%
/
Rolky
-
Hovězí svíčková 250.0 g
-
Mango čerstvé 250.0 g
-
Šalotka 50.0 g
-
Čerstvě nasekaný koriandr 25.0 g
-
Máta 15.0 g
-
Bazalka thajská 15.0 g
-
Pažitka, čerstvá 5.0 g
-
Mrkev, čerstvá 100.0 g
-
Kytička salátů 25.0 g
-
Rýžový papír /250g / 12.0 kus
2. omáčka
-
Šťáva z limetky 40.0 ml
-
Chilli Paprička
-
Česnek stroužky 1.0 kus
-
Voda 50.0 ml
Příprava
-
Rolky
- Maso uvařené nebo opečené do růžova (za posílení hovězího fondu) nakrájíme po zchlazení na tenké plátky.
- Vložíme rýžový papír na 20 vteřin do horké vody. Jakmile změkne, položíme jej na utěrku nebo rovnou plochu a naskládáme doprostřed na nudličky pokrájené ingredience.
- Doplníme salátovým listem a zarolujeme (konce uzavřeme).
-
1. omáčka
- Smícháme všechny suroviny.
-
2. omáčka
- Smícháme všechny suroviny.