Menu

Suroviny

+

Příprava

Servírování

  • Petrželová nať 10.0 g

...

Příprava

  1. Příprava

    Drůbky řádně očistíme, opláchneme. Vložíme do hrnce s vodou a vaříme. Vzniklou tmavou pěnu odstraníme, přidáme KNORR Kuřecí Essenci, kořenovou zeleninu, květák a vaříme doměkka. Měkkou zeleninu vyndáme, drůbky vaříme dále. Uvařené maso zbavené kostí a zeleninu nakrájíme. Přecezený vývar zahustíme jíškou, ochutíme nastrouhaným muškátem a provaříme spolu s masem a zeleninou, poté zjemníme krémem na vaření. Vlijeme žloutek rozmíchaný v mléce a více nevaříme. Do talíře vložíme teplé předem uvařené široké nudle. 
  2. Servírování

    Porce polévky ozdobíme najemno nasekanou petrželkou.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu