Menu

Suroviny

+

Příprava

  • Růžičková kapusta 1400.0 g
  • Vejce 116.0 g
  • Hladká mouka 40.0 g
  • Strouhanka 200.0 g
  • Česnek 20.0 g
  • Sůl 10.0 kg
  • Mletá paprika 2.0 g
  • Cibule žlutá 150.0 g
  • Rama Combi Profi 3,7 l 100.0 ml

Brambory

  • Brambory oloupané 1500.0 g
  • Sůl 10.0 g
  • Mletý římský kmín 1.0 g
  • Petrželová nať 10.0 g

Tatarská omáčka


...

Příprava

  1. Příprava

    Očištěnou a opláchnutou kapustu rozkrojíme na čtvrky, vložíme do vařící vody, oblanšírujeme a necháme okapat. Odřízneme košťál a nakrájíme na drobné kousky nebo umeleme s cibulí. Přidáme vejce, prosátou mouku, mletou papriku, rezetřený česnek, sůl a strouhanku. Tvoříme šišky (cca 4 ks na porci) a pomocí tuku upečeme v konvektomatu na GN plechu dozlatova. 
  2. Brambory

    Propláchnuté brambory překrájíme podle velikosti na půlky nebo čtvrtky, vložíme do vařící vody se solí a kmínem a uvaříme doměkka. Scezené brambory při výdeji posypeme nasekanou natí. 
  3. Tatarská omáčka

    Tatarskou omáčku smícháme s jogurtem a přeléváme přes kapustové šišky.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu