Karí ze zelených fazolových lusků s cizrnou a kokosovým mlékem
Krémové karí ve spojení se zeleninou je výbornou alternativou do masových pokrmů. Zelené fazolové lusky by se neměly dlouho vařit a cizrnu přidáváme až nakonec. Obvykle se podává s nudlemi nebo rýží.

Suroviny
Karí ze zelených fazolových lusků s cizrnou a kokosovým mlékem
−
+
€1437.25
Omáčka
Rama Culinesse Profi 0,9 l
/ml
40.0 ml
0%
Cibule (proužky)
/g
150.0 g
0%
Cesnek (Plátky) 3 Stroužky
/
0.0
0%
Ořechy, arašídy syrové
/g
100.0 g
0%
Kari koření v prášku
/g
8.0 g
0%
Citronová tráva
/kus
1.0 kus
0%
Strouhaný zázvor
/g
20.0 g
0%
Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l
/ml
600.0 ml
0%
Kokosové mléko
/ml
400.0 ml
0%
Knorr Professional Essence Zeleninový bujón 1 l
/ml
30.0 ml
0%

Zelenina
Zelené fazolové lusky (celé rozmrazené)
/kg
1.2 kg
0%
Cizrna v konzervě (bez nálevu)
/g
400.0 g
0%
/
Omáčka
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l 40.0 ml
-
Cibule (proužky) 150.0 g
-
Cesnek (Plátky) 3 Stroužky
-
Ořechy, arašídy syrové 100.0 g
-
Kari koření v prášku 8.0 g
-
Citronová tráva 1.0 kus
-
Strouhaný zázvor 20.0 g
-
Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l 600.0 ml
-
Kokosové mléko 400.0 ml
Zelenina
-
Zelené fazolové lusky (celé rozmrazené) 1.2 kg
-
Cizrna v konzervě (bez nálevu) 400.0 g
Příprava
-
Omáčka
- Na tuku Rama orestujte cibuli, česnek a ořechy, přidejte kari koření, citronovou trávu a zázvor.
- Potom přlijte Ramu Cremefine 15 % a kokosové mléko, vařte několik minut na mírném ohni.
-
Zelenina
- Přidejte fazolkové lusky a cizrnu, vše duste několik minut, dochuťte dle potřeby.
-
Podávání
- Při servírování můžeme posypat tence nakrájenými proužky chilli papričky.