Kuchařské recepty | Unilever Food Solutions
-
Korejský burger s kimchi salátem a sázeným vejcem - Street Food
- Hovězí
- Hlavní chod
-
Bramborový salát - Salát
- Vegetariánské
-
SALÁT Z BROKOLICE A KUŘECÍHO MASA - Salát
-
Drůbeží kaldoun - Drůbež
- Polévka
-
Vegetariánské lasagne s listovým salátem a olivovým olejem - Vegetariánské
- Hlavní chod
-
Nudle s hovězím masem Teriyaki - Asijská
- Hovězí
- Těstoviny
-
Tortellini se šafránovo-hráškovým pyré - Těstoviny
-
Treska s bazalkovo-petrželovou krustou na rajčatové omáčce - Polední a skupinové menu
- Hlavní chod
- Ryby & mořské plody
-
Grilovaný lososový špíz na středomořský způsob - Hlavní chod
- Ryby & mořské plody
-
Rajská omáčka s hovězím masem - Hlavní chod
- Hovězí
- Tradiční
16 Recepty
Bohužel, nejsou žádné výsledky vyhledávání.
-
-
Lámanková polévka s vejcem a červenou čočkou
- Školní jídelna
- Vegetariánské
- Polévka
-
Rybí polévka s konfitovanými bramborami
- Tradiční
- Polévka
- Ryby & mořské plody
-
Salát Waldorf s brokolicí a čočkou
- Vegetariánské
- Salát
- Školní jídelna
-
Grilovaný mečoun se zálivkou vinaigrette a kytičkou salátů
- Ryby & mořské plody
- Hlavní chod
- Italská
-
Polévka ze zeleného hrášku se zakysaným krémem
- Polévka
- Vegetariánské
- Polední a skupinové menu
-
Semifredo
- Italská
- Dezert
-
Polévka po selsku
- Školní jídelna
- Vegetariánské
- Polévka
-
Citronáda s vůní dálek
- Vegetariánské
-
Pečená treska s bramborami a rajčatovým vinaigrettem s citrusy
- Ryby & mořské plody
- Hlavní chod
-
Pražma s krevetami a květákem na bylinkové emulzi
- Hlavní chod
- Ryby & mořské plody
-
Karí ze zelených fazolových lusků s cizrnou a kokosovým mlékem
- Hlavní chod
- Vegetariánské
- Polední a skupinové menu
UFS Academy: Portál pro online školení profesionálních kuchařů
- Školení vytvořilišéfkuchaři z celého světa.
- Videa sledujete neomezeně.
- Školení jsou ZDARMA a bez reklam.
- Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
Máte již účet?
Přihlásit se