+

Krevety

Coleslaw z krabích tyčinek

Majonéza jalapeňo

Zelenina

  • Pak choi zelí 500 g
  • Sezamový olej 20 ml
  • Česnek 5 g
  • Zázvor 5 g
  • Červené chilli papričky 5 g
  • Sezam 10 g
  • Rajčata 10 kus
  • Sůl a pepř

Servírování

  • Žemle na hamburger 10 kus
  1. Krevety

    • Krevety marinujte v omáčce Sambal Manis s přidáním česneku, zázvoru a čerstvého koriandru. Ponechte v lednici několik hodin.
    • Potom je obalte ve směsi panko, vejci a ještě jednou v panko a smažte v hlubokém tuku do zlatova.
  2. Coleslaw z krabích tyčinek

    • Krabí tyčinky rozmělněte prsty podél vláken, přidejte majonézu, pažitku, okořeňte a promíchejte.
  3. Majonéza jalapeňo

    • Plátky slaniny rozložte na GN plech a pečte v konvektomatu, dokud nebudou křupavé a nebudou mít hnědou barvu. Nechte vystydnout a rozmixujte.
    • Přidejte majonézu, papričky jalapeňo a kečup a znovu promíchejte pomocí mixéru.
  4. Zelenina

    • Pak choi zelí marinujte v bylinkové marinádě (sezamový olej, česnek, zázvor, chilli paprička, sezam, sůl a pepř). Grilujte nebo opečte na pánvi.
    • Rajčata spařte ve vroucí vodě, nechte vystydnout, oloupejte, nakrájejte na čtyři části a vyřízněte část se semeny.
    • Hotové čtvrtky grilujte.
  5. Servírování

    • Ogrilovanou žemli potřete majonézou, přidejte pak choi, usmažené krevety, coleslaw z krabích tyčinek a grilované rajče.
+