Menu

Suroviny

+

Připrava


Pozvedněte svůj zážitek ze snacku s květákovými křidélky a pikantní omáčkou z Gochujangu a medu! Tyto neodolatelně křupavá, pikantní a sladká křidélka jsou dokonalou kombinací.

...

Příprava

  1. Připrava

    • Nakrájejte květák na 10 stejně velkých růžiček, ponechte stonky nedotčené.
    • Připravte směs na obalování: Smíchejte kukuřičný škrob, mouku, papriku, sůl a pepř.
    • Připravte omáčku: Smíchejte veganskou majonézu Hellmann’s s Gochujang pastou a medem.
    • Rozehřejte olej na 350 °C.
    • Obalte květák v obalovací směsi z kukuřičného škrobu a smažte 3–5 minut, dokud nebude měkký, ale stále křupavý a lehce zlatavý.
    • Podávejte horké s omáčkou.  
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu