Menu

Suroviny

+

Připrava

  • Květák 1 hlava
  • Kukuřičný škrob 180.0 g
  • Hladká mouka 60.0 g
  • Uzená paprika 60.0 g
  • Černý pepř 4.0 g
  • Sůl 2.0 g
  • Olej Na Smažení
  • Med 60.0 g
  • Pasta Gochujang - korejská chilli pasta 45.0 ml
  • Hellmann's Vegan 2L 240.0 ml

Pozvedněte svůj zážitek ze snacku s květákovými křidélky a pikantní omáčkou z Gochujangu a medu! Tyto neodolatelně křupavá, pikantní a sladká křidélka jsou dokonalou kombinací.

...

Příprava

  1. Připrava

    • Nakrájejte květák na 10 stejně velkých růžiček, ponechte stonky nedotčené.
    • Připravte směs na obalování: Smíchejte kukuřičný škrob, mouku, papriku, sůl a pepř.
    • Připravte omáčku: Smíchejte veganskou majonézu Hellmann’s s Gochujang pastou a medem.
    • Rozehřejte olej na 350 °C.
    • Obalte květák v obalovací směsi z kukuřičného škrobu a smažte 3–5 minut, dokud nebude měkký, ale stále křupavý a lehce zlatavý.
    • Podávejte horké s omáčkou.  
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu