Menu

Suroviny

+

Chilli omáčka s pomerančem

Sladká sójová omáčka s chilli papričkou

Tempura

  • Směs na tempurové těstíčko 300.0 g
  • Studená voda s ledem 300.0 ml

Zelenina


Můžete si připravit i vlastní tempuru. Potřebujete: 500 ml sycené vody, 1 vejce, 350 g hladké mouky, 80 g škrobu a 5 g kypřicího prášku.

...

Příprava

  1. Chilli omáčka s pomerančem

    • Suroviny na omáčku rozmíchejte a promíchejte s nasekaným koriandrem.
  2. Sladká sójová omáčka s chilli papričkou

    • Chilli papričku nakrájejte na drobné kostičky a přidejte do sójové omáčky. Vše rozmíchejte a promíchejte s praženým sezamem.
  3. Tempura

    • Tempuru promíchejte se studenou vodou.
  4. Zelenina

    • Zeleninu rozdělte na libovolně malé kousky, dochuťte Knorr Essencí a poprašte moukou pro lepší přilnavost těstíčka.
    • Obalte v tempuře a osmažte.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu