Menu

Suroviny

+

Příprava růžičkové kapusty

  • Růžičková kapusta 1.2 kg
  • Rostlinný olej 60.0 ml
  • Sůl 8.0 g
  • Čerstvě mletý černý pepř 3.0 g

Servírování růžičkové kapusty


Toto jídlo je vynikající způsob, jak do svého jídelníčku začlenit sezónní zeleninu, přičemž nabízí odvážný a jedinečný chuťový profil. Perfektní jako příloha nebo předkrm.

...

Příprava

  1. Příprava růžičkové kapusty

    10 minut
    • Předehřejte troubu na 200 °C.
    • Ořízněte spodní část růžičkové kapusty. Poté každou rozpůlte shora dolů.
    • Promíchejte růžičkovou kapustu s rostlinným olejem, solí a pepřem. Rozložte kapustu řezem dolů v jedné vrstvě na GN plech nebo pánev.
    Při ořezávání odstraňte jakékoliv žluté vnější listy z růžičkové kapusty.   
  2. Servírování růžičkové kapusty

    40 minut
    • Pečte 35 až 40 minut, dokud nebudou na povrchu křupavé a uvnitř měkké. Občas protřepejte pánví(plechem, aby kapusta rovnoměrně zhnědla. 
    • Vyjměte z trouby a posypte solí.
    • Podávejte okamžitě s Hellman’s Vegan majonézou po straně.  
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu