Kuře Garam Masala se šafránovým kuskusem
Koření Garam masala je velmi chutná a voňavá indická směs koření. Používá se tradičně do indických pokrmů.

Suroviny
Kuře Garam Masala se šafránovým kuskusem
−
+
€50.5
Maso a příloha
Kuřecí prsa
/kg
1.0 kg
0%
Česnek čerstvý
/g
46.0 g
0%
Olivový olej
/ml
60.0 ml
0%
Garam Masala
/g
20.0 g
0%
Jogurt bílý
/g
200.0 g
0%
Knorr Polparicca di Pomodoro - krájená rajčata 2,55 kg
/g
500.0 g
0%

Cibule
/g
140.0 g
0%
Cuketa čerstvá
/g
500.0 g
0%
Celer řapíkatý ( kus cca 400g )
/g
100.0 g
0%
Sůl
/g
10.0 g
0%
Kuskus
/g
350.0 g
0%
Knorr Professional Šafránová pasta 0,8 kg
/g
5.0 g
0%

Olej
/ml
30.0 ml
0%
Voda
/ml
800.0 ml
0%
/
Maso a příloha
-
Kuřecí prsa 1.0 kg
-
Česnek čerstvý 46.0 g
-
Olivový olej 60.0 ml
-
Garam Masala 20.0 g
-
Jogurt bílý 200.0 g
-
Cibule 140.0 g
-
Cuketa čerstvá 500.0 g
-
Celer řapíkatý ( kus cca 400g ) 100.0 g
-
Sůl 10.0 g
-
Kuskus 350.0 g
-
Olej 30.0 ml
-
Voda 800.0 ml
Příprava
-
Maso a příloha
- Kuřecí maso nakrájejte na plátky, potřete česnekem a okořeňte 1 lžičkou kořenící směsi Garam Masala.
- Řapíkatý celer a cuketu nakrájejte na velké kousky.
- Na rozpálený olej vložte kuře, nakrájenou cibuli a česnek, restujte s přidáním celeru a cukety. Nakonec přidejte zbývající koření, přičemž dávejte pozor, aby se nepřipálilo.
- K orestovaným složkám přidejte krájená rajčata a vpřípadě potřeby podlijte vodou. Vodu povařte se šafránovou pastou, solí a olejem.
- Odstavte z ohně a vsypte kuskus. Nechte nabobtnat přikryté poklicí.
- Rozmíchejte a podávejte s kuřetem.