Menu

Suroviny

+

Maso :

Pohanková nastavovaná kaše :


...

Příprava

  1. Maso :

    Kuře omyjeme a osušíme, potřeme kuřecí esencí. Na tuku maso zprudka opečeme ze všech stran do zlatova. V polovině opékání přidáme na jemno nakrájenou cibuli. Zalijeme jablečným moštem a dáme do trouby péct. V polovině pečení přidáme omytá oloupaná jablka, zbavená jádřince a nakrájená na čtvrtky, přidáme smetanu a dopečeme.
  2. Pohanková nastavovaná kaše :

    Pohanku zalijeme vodou v takovém poměru, že na 100 g pohanky použijeme 250 ml vody, a povaříme 5 minut. Pod poklicí ji necháme 20 minut „dojít“ doměkka. Podle návodu připravíme Knorr Bramborovou kaši s mlékem. Do kaše přidáme uvařenou pohanku, na jemno nastrouhanou nebo na jemné kostičky nakrájenou a oblanšírovanou mrkev a prohřátá kukuřičná zrna a hrášek. Kaši dobře promícháme a ozdobíme smaženou cibulkou.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu