Kuřecí špíz v pikantní marinádě s kokosovým mlékem
Typické pro všechny kuchyně jihovýchodní Asie je servírování pokrmů najednou.

Suroviny
Kuřecí špíz v pikantní marinádě s kokosovým mlékem
−
+
€36.0
Špízy
Kuřecí prsa
/kg
1.0 kg
0%
Kurkuma kořen
/g
7.0 g
0%
Galangal
/g
40.0 g
0%
Citronová tráva
/g
40.0 g
0%
Mleté chilli
/g
3.0 g
0%
Kokosové mléko
/ml
500.0 ml
0%
Knorr Pang Gang - Omáčka chilli a rajčata 1 l
/ml
150.0 ml
0%

/
Špízy
-
Kuřecí prsa 1.0 kg
-
Kurkuma kořen 7.0 g
-
Galangal 40.0 g
-
Citronová tráva 40.0 g
-
Mleté chilli 3.0 g
-
Kokosové mléko 500.0 ml
Příprava
-
Špízy
- Smícháme všechny ingredience do konzistence krémové pasty.
- Kostky masa potřeme marinádou a necháme delší dobu odležet.
- Poté maso napícháme na špízy a opečeme v konvektomatu nebo grilu při 180 °C za občasného potření zbylou marinádou.
-
Podávání
- Podáváme například s okurkou nebo čerstvou zeleninou a rýží.