Menu

Suroviny

+

Wok


Krevete se nemusí dlouho marinovat, stačí jen chvilka. Nepřidávejte do marinády sůl, krevety by byly tvrdé. Křupavost krevetě naopak dová přidaný cukr do marinády.

...

Příprava

  1. Wok

    • Všechny potřebné suroviny si nakrájíme a připravíme k ruce.
    • Krevety namarinujeme v cukru a škrobu, aby byly křupavé.
    • Ve wok pánvi rozpálíme olej, prudce opečeme krevety do změny jejich barvy a přendáme je stranou na kuchyňský papír.
    • Do horké wok pánve vložíme ingredience v tomto pořadí: červená cibule, zázvor a česnek. Jakmile suroviny změknou, přidáme opečené krevety a Knorr omáčku Sabal Manis.
    • Nakonec přidáme jarní cibuli, celerové lístky, promícháme a dochutíme limetkovou šťávou.
  2. Podávání

    • Podáváme s vařenou rýží.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu