Menu

Suroviny

+

Příprava

  • Mleté hovězí maso 1200.0 g
  • Cibule žlutá 400.0 g
  • Mrkev 300.0 g
  • Řapíkatý celer 300.0 g
  • Česnek 20.0 g
  • Olej 120.0 ml
  • Knorr Rajčatový protlak 170.0 g
  • Knorr Sýrová omáčka 360.0 g
  • Knorr světlá jíška

Zapečení


...

Příprava

  1. Příprava

    1. Předehřejte troubu na 170 °C.
    2. Do pánve nalijte olej a osmahněte mleté maso, cibuli, mrkev a blanšírovaný celer, dokud cibule nezezlátne.
    3. Přidejte česnek a rajčatový protlak, duste na středním plameni.
    4. Přilijte Knorr rajčatovou omáčku, dochuťte podle potřeby a nechte dusit asi 10 minut.
    5. Mezitím připravte Knorr jemnou sýrovou omáčku podle návodu na obalu a zahustěte ji podle potřeby Knorr jíškou.
  2. Zapečení

    1. Použijte GN plech ½ velikosti: začněte vrstvou rajčatové omáčky na dně, aby byla celá plocha pokrytá. Na ni položte pláty lasagní, znovu rajčatovou omáčku a opakujte postup, dokud nespotřebujete všechnu rajčatovou omáčku.
    2. Na poslední vrstvu lasagní rozetřete sýrovou omáčku tak, aby pokryla všechny pláty, posypte mozzarellou a pečte v troubě asi 30–40 minut, dokud nebude pokrm hotový a povrch zlatavý.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu