Menu

Suroviny

+

Příprava

Brambory

  • Brambory oloupané 1600.0 g
  • Mleté kurkumy 2.0 g
  • Sůl 15.0 g

...

Příprava

  1. Příprava

    • Nakrájenou cibuli osmahneme na oleji dorůžova, přidáme hrubě pokrájené očištěné pariky, které krátce podusíme. Poté přidáme trochu rajského protlaku a po zarestování přidáme vejce, která necháme srazit. Nakonec přidáme pokrájená omytá rajčata a fazole, která necháme prohřát. Podle chuti osolíme. Rybí filety ochutíme a opečeme na tuku. Při podávání opečenou rybu pokryjeme teplou zeleninovou směsí nebo položíme opečenou rybu na zeleninu a doplníme vařenými bramborami.
  2. Brambory

    • Pokrájené brambory vložíme do vařící osolené vody s přidáním kurkumy a uvaříme doměkka.
  3. Tip

    • Pro vyšší věkové kategorie k ochucení směsi můžeme použít mletý pepř.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu