+

Ryba

Omáčka

Zelenina

  • Olej, olivový 40 ml
  • Lišky čerstvé 300 g
  • Kadeřávek 1.4 kg
  • Mrkev (krájená na julienne) 250 g
  • Sůl
  1. Ryba

    • Filet očistěte, naporcujte a okořeňte z každé strany solí a cukrem.
    • Po 20 minutách opláchněte rybu ve studené vodě, osušte papírovou utěrkou a opečte na tuku Rama Culinesse Profi.
  2. Omáčka

    • Citrónovo-máslovou omáčku rozmíchejte s vodou a povařte.
    • Na másle nechte zesklovatět cibuli se sterilovaným pepřem a přidejte do omáčky. Před servírováním přidejte čerstvě nasekaný kopr.

  3. Zelenina

    • Na rozehřátém oleji opečte očištěné lišky, potom přidejte spařený kadeřávek a mrkev. Zeleninu dochuťte dle potřeby.
  4. Podávání

    • Lososa servírujte na zelenině, s citrónovo-pepřovou omáčkou.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.