Losos s citrónovo-pepřovou omáčkou
Pokud chcete, aby Vaše ryba měla plnou chuť a ideálně se spojila s doplňky jako např. zeleninou nebo omáčkou, dochuťte ji doporučeným způsobem (nálev). Navíc získáte zajímavou strukturu a křupavou kůrku.

Suroviny
Losos s citrónovo-pepřovou omáčkou
−
+
€151.8
Ryba
Losos, filety
/kg
1.8 kg
0%
Sůl
/g
0.0 g
0%
Cukr
/g
0.0 g
0%
Rama Culinesse Profi 0,9 l
/ml
0.0 ml
0%
Omáčka
Knorr Citrónovo-máslová omáčka 0,8 kg
/g
80.0 g
0%

Voda
/ml
500.0 ml
0%
Přepuštěné máslo
/g
25.0 g
0%
Cibule žlutá
/g
40.0 g
0%
Zelený sterilovaný pepř
/g
25.0 g
0%
Kopr, čerstvý
/g
10.0 g
0%
Zelenina
Olej, olivový
/ml
40.0 ml
0%
Lišky čerstvé
/g
300.0 g
0%
Kadeřávek
/kg
1.4 kg
0%
Mrkev (krájená na julienne)
/g
250.0 g
0%
Sůl
/g
0.0 g
0%
/
Ryba
-
Losos, filety 1.8 kg
-
Sůl
-
Cukr
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l
Omáčka
-
Voda 500.0 ml
-
Přepuštěné máslo 25.0 g
-
Cibule žlutá 40.0 g
-
Zelený sterilovaný pepř 25.0 g
-
Kopr, čerstvý 10.0 g
Zelenina
-
Olej, olivový 40.0 ml
-
Lišky čerstvé 300.0 g
-
Kadeřávek 1.4 kg
-
Mrkev (krájená na julienne) 250.0 g
-
Sůl
Příprava
-
Ryba
- Filet očistěte, naporcujte a okořeňte z každé strany solí a cukrem.
- Po 20 minutách opláchněte rybu ve studené vodě, osušte papírovou utěrkou a opečte na tuku Rama Culinesse Profi.
-
Omáčka
- Citrónovo-máslovou omáčku rozmíchejte s vodou a povařte.
- Na másle nechte zesklovatět cibuli se sterilovaným pepřem a přidejte do omáčky. Před servírováním přidejte čerstvě nasekaný kopr.
-
Zelenina
- Na rozehřátém oleji opečte očištěné lišky, potom přidejte spařený kadeřávek a mrkev. Zeleninu dochuťte dle potřeby.
-
Podávání
- Lososa servírujte na zelenině, s citrónovo-pepřovou omáčkou.