Menu

Suroviny

+

Maso:

Nudle / Zelenina:


Front cooking (otevřená kuchyně a dokončování pokrmu před zraky hosta)

...

Příprava

  1. Maso:

    • Rumpsteak vykostěte a nakrájejte na proužky. 
    • Marinujte se zbývajícími přísadami.
    • Nechte marinovat přibližně jednu hodinu. 
    • Marinádu slijte a dejte stranou na těstoviny. 
    • Maso zprudka opékejte, dokud není propečené do požadované propečenosti.
  2. Nudle / Zelenina:

    • Těstoviny uvařte podle návodu, dokud nejsou al dente. 
    • Osmahněte cibuli. 
    • Přidejte houby a papriky a promíchejte.
    • Rozdrťte semínka koriandru a fenyklu a přidejte je do směsi. 
    • Přidejte zbytek zeleniny a podlijte hovězím fondem. 
    • Nechte mírně zredukovat. 
    • Přidejte marinádu na maso. 
    • Přidejte nudle a dobře promíchejte.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu