+

Nudle s mákem

Cukrová pěna

  • Vaječné bílky 6 kus
  • Cukr krystal 300 g
  • Cukr moučka 120 g
  • Mléko 600 ml

Vanilková omáčka

Servírování

  • Pomeranč, vykrájené segmenty 2 kus
  • Máta čerstvá na ozdobu
  1. Nudle s mákem

    • Uvařené tagliatelle přelijte rozpuštěným máslem a posypte mletým mákem smíchaným smoučkovým cukrem.
  2. Cukrová pěna

    • Bílky vyšlehejte s krystalovým cukrem do polotuhé hmoty.
    • Přidejte moučkový cukr a šlehejte do tuhé pěny.
    • Do hrnce nalijete mléko a přiveďte k varu. Polévkovými lžícemi naberte kopečky sněhu avařte je v mléce asi 1 minutu z každé strany. Uvařenou cukrovou pěnu opatrně vyjměte sítkem a vložte do misky.
  3. Vanilková omáčka

    • Rostlinný krém Rama Cremefine přiveďte k varu a přidejte dužinu vanilkového lusku.
    • V misce ušlehejte žloutky s moučkovým cukrem a škrobem.
    • Všechny ingredience smíchejte a vařte, dokud nevznikne jemný krém.
  4. Servírování

    • Omáčku nalijte do misek, přidejte makové nudle a cukrovou pěnu, kterou opalte flambovací pistolí. Ozdobte pomerančem a mátou.
+

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.
Vytvořit účet