Ochucený bylinkový krém na steak

Suroviny
Ochucený bylinkový krém na steak
−
+
€4.7
Krém
Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l
/ml
100.0 ml
0%
Knorr Sušená rajčata v oleji 0,75 kg
/g
40.0 g
0%

Knorr Professional Primerba Bazalka 0,34 kg
/g
5.0 g
0%

Plochá petrželka
/g
5.0 g
0%
/
Krém
-
Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l 100.0 ml
-
Plochá petrželka 5.0 g
Příprava
-
Krém
- Vyšlehejte Ramu Cremefine na šlehání. Nasekejte sušená rajčata a vložte je do krému. Následně přimíchejte Primerbu Bazalka a pokrájenou petrželku a vše dobře promíchejte.
- Nastříkejte ochucený krém na papír (hvězdičky, pusinky..) a zamrazte.
-
Servírování
-
Podávejte na ogrilovaném mase a ozdobte čerstvou bazalkou.
-