Menu

Suroviny

+

Příprava


Orientační výrobní cena 1 porce je 87 Kč.

...

Příprava

  1. Příprava

    • Krátce orestujeme kořenovu zeleninu nakrájenou na malé kostičky na olivovém oleji a másle. Přidáme bílé víno a deglazujeme (odpaříme). Vdalší pánvi opečeme bylinkami ochucené řezy z telecí kližky s kostí na olivovém oleji. Do sous vide sáčku přidáme opečené maso, Knorr Tomato Pronto, fond připravený z Knorr Essence Hovězí a přidáním Knorr Rajčatového protlaku, a vakuově utěsníme. Vaříme ve vodní lázní nebo v konvektomatu v páře při teplotě 64 °C cca 20 hodin, dokud nebude telecí maso měkké. Při použití sporákové metody vaření, necháme pomalu maso probublávat vhrnci přikrytém poklicí pro pomalé odpařování
    • Tipy:Můžeme posypat gremalatou:Citronová kůra smíchaná s hrubě nasekanou plochou petrželkou.
  2. Servírování

    Pokud podáváme telecí kližku se šafránovým rizotem, použijeme jeden plátek telecí kližky, jinak samostatně dva plátky.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu