+

Parmazánový krém

Chipsy

  • Šalotka 100 g
  • Bramborový škrob - na obalení
  • Olej na smažení

Ochucený olej

  • Česnek čerstvý 2 kus
  • Lanýžový olej 120 ml
  1. Bujón

    • Šalotku a oškrábanou zeleninu nakrájejte na proužky, orestujte na oleji, ale nepřipalte.
    • Zalijte vodou s přidáním esence hovězího bujónu a zbývajícího koření.
    • Bujón vařte 1,5 hodiny a potom přeceďte.
  2. Parmazánový krém

    • Do hotového bujónu přidejte světlou jíšku, uveďte do varu a zmenšete plamen.P
    • ostupně přidávejte nastrouhaný parmazán a po celou dobu míchejte.
    • Potom přidejte Ramu Cremefine 15 % a ochuťte muškátovým oříškem a citrónem.
  3. Chipsy

    • Šalotku nakrájejte na proužky, obalte v bramborovém škrobu a usmažte v hlubokém tuku, aby byly chipsy křupavé.
  4. Ochucený olej

    • Česnek ve slupce upečte v troubě, rozkrojte na polovinu, vložte do sáčku, zalijte lanýžovým olejem. Sáčky vakuově uzavřete a odložte na 48 hodin.
  5. Podávání

    • Hotový krém přelijte do talíře. Ozdobte chipsy ze šalotky a pokropte česnekovým olejem.
+

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.
Vytvořit účet