Pečená treska s bramborami a rajčatovým vinaigrettem s citrusy

Suroviny
Pečená treska s bramborami a rajčatovým vinaigrettem s citrusy
−
+
€1651.75
Treska
Treska
/g
1500.0 g
0%
Česnek stroužky
/kus
2.0 kus
0%
Snítky čerstvého tymiánu
/ks
10.0 ks
0%
Mořská sůl
/k ochucení
0.0 k ochucení
0%
Rama Culinesse Profi 0,9 l
/na pečení
0.0 na pečení
0%
Brambory
Knorr Professional Essence Rybí bujón 1 l
/ml
25.0 ml
0%

Voda
/ml
500.0 ml
0%
Cibule
/g
200.0 g
0%
Pórek
/g
200.0 g
0%
Máslo
/g
50.0 g
0%
Suché bílé víno
/ml
200.0 ml
0%
Knorr Professional Umami esence 0,4 l
/ml
20.0 ml
0%
Brambory
/g
1000.0 g
0%
Vinaigrette
Knorr Professional Citrusová esence 0,4 l
/ml
60.0 ml
0%
Olivový olej
/ml
200.0 ml
0%
Nakrájená rajčata, oloupaná
/g
200.0 g
0%
Čerstvá pažitka
/g
20.0 g
0%
Česnek stroužky
/kus
1.0 kus
0%
/
Treska
-
Treska 1500.0 g
-
Česnek stroužky 2.0 kus
-
Snítky čerstvého tymiánu 10.0 ks
-
Mořská sůl
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l
Brambory
-
Voda 500.0 ml
-
Cibule 200.0 g
-
Pórek 200.0 g
-
Máslo 50.0 g
-
Suché bílé víno 200.0 ml
-
Knorr Professional Umami esence 0,4 l 20.0 ml
-
Brambory 1000.0 g
Vinaigrette
-
Knorr Professional Citrusová esence 0,4 l 60.0 ml
-
Olivový olej 200.0 ml
-
Nakrájená rajčata, oloupaná 200.0 g
-
Čerstvá pažitka 20.0 g
-
Česnek stroužky 1.0 kus
Příprava
-
Treska
Naporcujte tresku na 20 stejně velkých kousků, ochuťte mořskou solí a opečte na Rama Culinessespolečně se snítkou tymiánu a drceným česnekem. -
Brambory
Do vody nalijte Essencirybí bujón a vařte.
Nakrájejte cibuli a pórek na půlměsíčky, jemně opečte na másle a podlívejte vínem.
Přidejte nakrájené brambory na plátky a zalijte rybím fondem.
Přemístěte vše na pečící plech, přikryjte a vložte do konvektomatu.
Pečte pod zakrytím do změknutí. Ochuťte Umamiesencí. -
Vinaigrette
Přilejte trochu citrusové esence k olivovému oleji, pažitce, jemně nasekanému česneku a rajčatům. Vše jemně promíchejte. -
Podávání
Pečené brambory přemístěte na talíř a přelijte vzniklou šťávou. Navrch položte tresku a přelijte připraveným vinaigrettems citrusem.