Polévka Hladká Ančka

Suroviny
Polévka Hladká Ančka
−
+
€173.62
Ingredience
-
Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l 300.0 ml
-
Mléko 250.0 ml
-
Hladká mouka 60.0 g
-
Bobkový list 1.0 g
-
Nové koření 1.0 g
-
Brambory Loupané 280.0 g
-
Vejce 5.0 kus
-
Sůl 5.0 g
-
Ocet Jablečný 60.0 ml
-
Voda 2200.0 ml
Příprava
-
Ingredience
- Oloupané brambory nakrájíme na kostičky, zalijeme osolenou vodou a vaříme společně snovým kořením a bobkovým listem. Než brambory změknou, uvaříme vejce natvrdo, necháme je vychladnout, poté oloupeme a nakrájíme na kostičky nebo překrojíme na půl. Uvařené brambory vyjmeme zhrnce a do vývaru od brambor přilijeme rostlinný krém a necháme probublávat. Vmléce rozmícháme mouku, přilijeme záklechtku do polévky a necháme provařit.
- Polévku dochutíme octem. Na každý talíř dáváme rozkrájené vejce a kostičky uvařených brambor, které přeléváme hotovou polévkou, případně vložku namícháme rovnou do polévky.