Menu

Suroviny

+

Ingredience

  • Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l 300.0 ml
  • Mléko 250.0 ml
  • Hladká mouka 60.0 g
  • Bobkový list 1.0 g
  • Nové koření 1.0 g
  • Brambory Loupané 280.0 g
  • Vejce 5.0 kus
  • Sůl 5.0 g
  • Ocet Jablečný 60.0 ml
  • Voda 2200.0 ml

...

Příprava

  1. Ingredience

    1. Oloupané brambory nakrájíme na kostičky, zalijeme osolenou vodou a vaříme společně snovým kořením a bobkovým listem. Než brambory změknou, uvaříme vejce natvrdo, necháme je vychladnout, poté oloupeme a nakrájíme na kostičky nebo překrojíme na půl. Uvařené brambory vyjmeme zhrnce a do vývaru od brambor přilijeme rostlinný krém a necháme probublávat. Vmléce rozmícháme mouku, přilijeme záklechtku do polévky a necháme provařit.
    2. Polévku dochutíme octem. Na každý talíř dáváme rozkrájené vejce a kostičky uvařených brambor, které přeléváme hotovou polévkou, případně vložku namícháme rovnou do polévky.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu