Pražma s krevetami a květákem na bylinkové emulzi

Suroviny
Pražma s krevetami a květákem na bylinkové emulzi
−
+
€77.27
Pražma
Pražma / ryba celá 500g
/ks
10.0 ks
0%
Knorr Professional Citrusová esence 0,4 l
/ml
0.0 ml
0%
Sůl
/k ochucení
0.0 k ochucení
0%
Olivový olej
/na pečení
0.0 na pečení
0%
Květák s krevetami
Růžičky květáku
/g
500.0 g
0%
Romanesco květák (malé růžičky)
/g
600.0 g
0%
Koktejlové krevety
/g
500.0 g
0%
Mořská sůl
/k ochucení
0.0 k ochucení
0%
Rama Culinesse Profi 0,9 l
/na pečení
0.0 na pečení
0%
Bylinková emulze
Knorr Professional Umami esence 0,4 l
/ml
20.0 ml
0%
Bazalka čerstvá
/g
60.0 g
0%
Čerstvá rukola
/na dochucení
60.0 na dochucení
0%
Čerstvá petrželka
/g
40.0 g
0%
Olivový olej
/ml
250.0 ml
0%
Voda
/ml
100.0 ml
0%
/
Pražma
-
Pražma / ryba celá 500g 10.0 ks
-
Knorr Professional Citrusová esence 0,4 l
-
Sůl
-
Olivový olej
Květák s krevetami
-
Růžičky květáku 500.0 g
-
Romanesco květák (malé růžičky) 600.0 g
-
Koktejlové krevety 500.0 g
-
Mořská sůl
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l
Bylinková emulze
-
Knorr Professional Umami esence 0,4 l 20.0 ml
-
Bazalka čerstvá 60.0 g
-
Čerstvá rukola 60.0 na dochucení
-
Čerstvá petrželka 40.0 g
-
Olivový olej 250.0 ml
-
Voda 100.0 ml
Příprava
-
Pražma
Z ryby vytvořte filety, osolte a opečte je na olivovém oleji.Ke konci tepelné úpravy pokapejte citrusovou esencí. -
Květák s krevetami
Květáky rozeberte na růžičky, zblanšírujtea zchlaďte.Orestujte krevety na Rama Culinessea ochuťte solí. Přidejte oba květáky a ještě krátkou dobu restujte. -
Bylinková emulze
Smíchejte bazalku s petrželkou a rukolou, olivovým olejem a vodou. Propojte vše s umamiesencí a zahradní zálivkou. -
Podávání
Rozmístěte bylinnou emulzi na talíř. Navrch položte rybu a doplňte květáky s krevetami.