+

Salát

Servírování

  1. Salát

    • Kuřecí prsa pomažte esencí a ogrilujte na pánvi.

    • Salát očistěte a rozdělte na menší části.

    • Připravte obalovací směs. Část parmezánu nastrouhejte na jemném sítu a promíchejte se strouhankou panko.

    • Vejce rozklepněte do mírně vroucí vody s octem, po několika vteřinách jemně vyjměte a ochlaďte ve studené vodě. Vejce (3 ks) rozšlehejte. Okapaná ochlazená vejce obalte v planýrovací směsi a chvíli smažte v hlubokém tuku, až získají zlatavou barvu.

    • Kuře nakrájejte na tlusté plátky.

  2. Servírování

    • Salát jemně pokropte dresinkem Caesar, uložte na talíř spolu s kuřetem, smaženým vejcem a hoblinami z nastrouhaného parmezánu.

    • Ozdobte chipsy z bagetky, prachem ze slaniny a ješte trochou dresinku Caesar.

+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.