+

Semifredo

  1. Semifredo

    • Bílky šlehejte, až budou už skoro ušlehané, přidejte polovinu moučkového cukru a dále šlehejte.
    • Po chvíli přidejte zbytek cukru a došlehejte.
    • Do ušlehané Ramy Cremefi ne Profi 31 % přidejte nastrouhanou citrónovou kůru, šťávu z citrónu, maliny a rozdrobené pistácie.
    • Dále přidejte ušlehané bílky a opatrně promíchejte.
    • Formu vyložte potravinovou folií, nalijte krém a vložte do mrazáku na několik hodin.
    • Hmotu lze vkládat do silikonových formiček na jednu porci, není potom nutno krájet jednotlivé porce z jednoho velkého kusu.
    • Možno podávat s přidáním i jiného čerstvého ovoce a ovocných polev.
+

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.
Vytvořit účet