Menu

Suroviny

+

Semifredo

  • Vaječné bílky 10.0 kus
  • Cukr moučka 500.0 g
  • Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l 500.0 ml
  • Citrón 1.0 kus
  • Maliny 500.0 g
  • Máta k ozdobení 10.0 kus
  • Malinová poleva 100.0 ml
  • Vyloupané pistácie nebo vlašské ořechy 100.0 g

Lehký ovocný dezert, který osvěží v teplých letních dnech.

...

Příprava

  1. Semifredo

    • Bílky šlehejte, až budou už skoro ušlehané, přidejte polovinu moučkového cukru a dále šlehejte.
    • Po chvíli přidejte zbytek cukru a došlehejte.
    • Do ušlehané Ramy Cremefi ne Profi 31 % přidejte nastrouhanou citrónovou kůru, šťávu z citrónu, maliny a rozdrobené pistácie.
    • Dále přidejte ušlehané bílky a opatrně promíchejte.
    • Formu vyložte potravinovou folií, nalijte krém a vložte do mrazáku na několik hodin.
    • Hmotu lze vkládat do silikonových formiček na jednu porci, není potom nutno krájet jednotlivé porce z jednoho velkého kusu.
    • Možno podávat s přidáním i jiného čerstvého ovoce a ovocných polev.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu