Skotské vejce s jehněčím masem

Suroviny
Skotské vejce s jehněčím masem
−
+
€271.5
Vejce
Vejce
/kus
10.0 kus
0%
Mleté jehněčí maso
/g
1250.0 g
0%
Zelená pasta curry
/g
8.0 g
0%
Kurkuma mletá
/lžíce
2.0 lžíce
0%
Máta, nasekaná
/g
10.0 g
0%
Mleté chilli, římský kmín, kmín
/g
0.0 g
0%
Sůl, pepř
/g
0.0 g
0%
Strouhanka Panko
/g
100.0 g
0%
Olej (na smažení)
/ml
0.0 ml
0%
Dip
Jogurt přírodní
/g
200.0 g
0%
Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l
/g
200.0 g
0%
Koriandr, nasekaný
/g
3.0 g
0%
Mandle, plátky
/g
50.0 g
0%
Česnek, prolisovaný
/lžička
1.0 lžička
0%
Zázvor mletý
/lžička
1.0 lžička
0%
Skořice, kardamom
/g
0.0 g
0%
Podávání
Limetka
/k ozdobení
0.0 k ozdobení
0%
Chilli papričky červené a zelené
/k ozdobení
0.0 k ozdobení
0%
Koriandr, listy
/k ozdobení
0.0 k ozdobení
0%
/
Vejce
-
Vejce 10.0 kus
-
Mleté jehněčí maso 1250.0 g
-
Zelená pasta curry 8.0 g
-
Kurkuma mletá 2.0 lžíce
-
Máta, nasekaná 10.0 g
-
Mleté chilli, římský kmín, kmín
-
Sůl, pepř
-
Strouhanka Panko 100.0 g
-
Olej (na smažení)
Dip
-
Jogurt přírodní 200.0 g
-
Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l 200.0 g
-
Koriandr, nasekaný 3.0 g
-
Mandle, plátky 50.0 g
-
Česnek, prolisovaný 1.0 lžička
-
Zázvor mletý 1.0 lžička
-
Skořice, kardamom
Podávání
-
Limetka
-
Chilli papričky červené a zelené
-
Koriandr, listy
Příprava
-
Vejce
- Vařte vejce cca 5 minut. Potom je rychle ochlaďte a oloupejte.
- Promíchejte jehněčí sostatními složkami mimo strouhanku. Každé vejce obalte tenkou vrstvou mletého masa.
- Vložte do lednice na 1 hodinu. Potom obalte zabalená vejce ve strouhance.
- Smažte vejce vhlubokém tuku, až získají zlatavou barvu.
- Osušte vejce papírovou utěrkou a odstavte na chvíli kvychladnutí.
-
Dip
-
Rozmíchejte všechny složky dipu.
-
-
Podávání
-
Vejce ozdobte kousky limetky, červené a zelené chilli papričky a listy koriandru. Podávejte spolu s dipem.
-