Kuchařské recepty | Unilever Food Solutions
-
Korejský burger s kimchi salátem a sázeným vejcem - Street Food
- Hlavní chod
- Hovězí
-
Bramborový salát - Salát
- Vegetariánské
-
SALÁT Z BROKOLICE A KUŘECÍHO MASA - Salát
-
Drůbeží kaldoun - Polévka
- Drůbež
-
Vegetariánské lasagne s listovým salátem a olivovým olejem - Vegetariánské
- Hlavní chod
-
Nudle s hovězím masem Teriyaki - Asijská
- Hovězí
- Těstoviny
-
Tortellini se šafránovo-hráškovým pyré - Těstoviny
-
Treska s bazalkovo-petrželovou krustou na rajčatové omáčce - Polední a skupinové menu
- Hlavní chod
- Ryby & mořské plody
-
Grilovaný lososový špíz na středomořský způsob - Hlavní chod
- Ryby & mořské plody
-
Rajská omáčka s hovězím masem - Hovězí
- Hlavní chod
- Tradiční
9 Recepty
Bohužel, nejsou žádné výsledky vyhledávání.
-
Králík cibulář se zeleninovým ratatouille a petrželovými bramborami
- Hlavní chod
- Školní jídelna
- Zvěřina
-
Cassoulet
- Zvěřina
- Tradiční
- Hlavní chod
-
Pečeně z divočáka s brambory a jalovcovou demi glace omáčkou s gorgonzolou
- Zvěřina
- Tradiční
- Hlavní chod
-
Skotské vejce s jehněčím masem
- Polední a skupinové menu
- Zvěřina
-
Králík Cacciatore
- Italská
- Zvěřina
- Hlavní chod
-
Hovězí maso s plzeňským pivem a hořkou čokoládou
- Hovězí
- Polední a skupinové menu
-
Jehněčí duo s bylinkovou krustou a burgundskou redukcí
- Hlavní chod
- Zvěřina
-
Jelení pečeně v tmavé omáčce s brusinkami a perníkovými kroketami
- Vepřové
- Polední a skupinové menu
-
Pomalu pečená králičí stehna v krémové omáčce s kyselými houbami, kapustou a krupicovými noky
- Předkrm
- Zvěřina
- Tradiční
UFS Academy: Portál pro online školení profesionálních kuchařů
- Školení vytvořilišéfkuchaři z celého světa.
- Videa sledujete neomezeně.
- Školení jsou ZDARMA a bez reklam.
- Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
Máte již účet?
Přihlásit se