Menu

Suroviny

+

POSTUP :

SALÁT Z BÍLÉHO ZELÍ :

  • Hlávkové zelí bílé 800.0 g
  • Sůl 10.0 g
  • Petrželová nať 10.0 g
  • Cibule žlutá 60.0 g
  • Cukr 20.0 g
  • Ocet 50.0 g
  • Řepkový olej 50.0 g

...

Příprava

  1. POSTUP :

    • Na olivovém oleji orestujte cibuli, maso, hrubě pomletou mrkev, otruby a Knorr Rajčatový protlak
    • Přidejte vodu a směs Knorr Základ na boloňskou omáčku. Pořádně promíchejte a  vařte, až budou všechny ingredience měkké.
    • Porci vařených těstovin zalijte omáčkou Bolognese a posypte nasekanou petrželkou.
  2. SALÁT Z BÍLÉHO ZELÍ :

    • Podávejte se salátem, který připravíte nakrouháním očištěného zelí na  nudličky, přidáním pokrájené cibule a  petrželky a  ochucením solí, cukrem, octem a olejem
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu