+

Náplň a pečení

Dip

Podávání

  • Mix salát
  1. Těsto na taštičky

    • Rama Profi utřete s Rama Fraiche 24%, solí a cukrem na jednolitou hmotu, přidejte prosátou mouku (odložte cca 50 gramů mouky na podsypání těsta při rozválení), prášek do pečiva a vypracujte těsto a až ke konci přidejte vodu.
    • Těsto odstavte na cca 30 minut přikryté potravinovou fólií.

  2. Náplň a pečení

    • Kuřecí maso nakrájejte na drobné kostičky, ochuťte Knorr Delikat Koření na drůbež, přidejte olej a rozmíchejte, odstavte k marinování.
    • Drůbeží maso orestujte, přidejte Tomato Pronto, a po chvíli fazole. Náplň dochuťte podle chuti paprikou a pepřem. Přidejte drobně nakrájenou petrželovou nať a nechte vystydnout.
    • Těsto rozválejte, vykrojte kolečka velikosti větší sklenky, studenou nádivku rozložte na těsto, kraje potřete rozšlehaným vejcem, přeložte a okraje spojte jako u pirožku. Vršek také potřete vejcem, posypte sezamovým semínkem a pečte v konvektomatu cca 10–12 minut v teplotě 170–180 °C
  3. Dip

    • Jemně nastrouhaný sýr rozmíchejte s majonézou, hustým jogurtem a spařenými nasekanými ořechy.
  4. Podávání

    • Taštičky podávejte s křehkým salátem politým připraveným dresinkem.
+