Menu

Suroviny

+

Nudle a maso :

Servírování :

  • Koriandr (svazek) 10.0 g
  • Klíčky fazole mungo 50.0 g

...

Příprava

  1. Nudle a maso :

    Nudle vložíme do vařící vody, povaříme 16 minut a poté scedíme. Kuřecí maso nakrájíme na tenké dlouhé nudličky, jemně ochutíme kořenicí směsí, krátce opečeme na oleji a ponecháme stranou. Pak choi (brukev čínskou) pokrájenou na pruhy a mrkev na tvar julienne (nudličky různé tloušťky) orestujeme, přidáme vařené nudle, teriyaki omáčku a promícháme. Nakonec přidáme edamame (sladké sójové boby), opečené maso, pokrájené spařené fazolové lusky, kimchi a vše ochutíme limetkovou šťávou.
  2. Servírování :

    Po prohřátí nudle naservírujeme do talíře a navrch zdobíme mungo klíčky a natrhaným koriandrem.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu