+

Tartar

Kaparová majonéza

Sardelová majonéza

Šalotkový hořčičný krém

Servírování

  1. Tartar

    Hodně vychlazené maso nakrájíme na menší kusy a na střední hrubé desce mlýnku, kterou jsme si předem dali na hodinu do mrazáku, jej umeleme.
  2. Kaparová majonéza

    Sekané kapary smícháme s majonézou.
  3. Sardelová majonéza

    Sekané sardelky smícháme s majonézou.
  4. Šalotkový hořčičný krém

    Šalotku nakrájíme, orestujeme na pánvi a přidáme cukr. Lehce karamelizujeme a poté odstavíme. Přidáme redukci z portského vína, smícháme se šalotkou a rozmixujeme na pyré, poté smícháme s hořčicí.
  5. Servírování

    Ostatní komponenty a omáčky dokládáme na připravený tartar, který můžeme servírovat například ve vyvařené a očištěné morkové kosti.