Menu

Suroviny

+

Náplň

  • Quinoa, připravená dle návodu 150.0 g
  • Tuňák, konzerva 300.0 g
  • Bílé fazole, konzerva 400 g 300.0 g
  • Cibule červená 80.0 g
  • Okurka hadovka 140.0 g
  • Rajčata 250.0 g
  • Citrónová šťáva 20.0 g
  • Olej, olivový 40.0 g
  • Máta čerstvá 20.0 g

Dresink do wrapu

  • Krémové balsamico 50.0 g
  • Hellmann's Professional majonéza 5 l 400.0 g

Tortilly

  • Bezlepkové tortilly 10.0 kus
  • Rukola 50.0 g

Pro větší křupavost použijte více listového salátu, například ledového nebo římského. Wrap můžete podávat překrájený jako finger food nebo v celku v papírovém ubrousku jako street food.

...

Příprava

  1. Náplň

    • Smíchejte uvařenou a vychladlou quinou s fazolemi, nadrobeným tuňákem, nudličkami červené cibule, nakrájenými proužky okurky a nakrájenými rajčaty.
    • Ochuťte citronovou šťávou, olivovým olejem a nasekanými mátovými lístky.
  2. Dresink do wrapu

    • Smíchejte majonézu s krémovým balsamikem.
  3. Tortilly

    • Placky potřete balsamikovou majonézou, do jedné třetiny navršte náplň z tuňáka, položte rukolové listy a wrap pevně zatočte.
  4. Servírování

    • Wrap podávejte překrojený, doplněný nejlépe zeleným salátem, ovocem nebo např. Waldorf salátem (recept naleznete na www.unileverfoodsolutions.cz)
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu