+

Náplň

  • Quinoa, připravená dle návodu 150 g
  • Tuňák, konzerva 300 g
  • Bílé fazole, konzerva 300 g
  • Cibule červená 80 g
  • Okurka hadovka 140 g
  • Rajčata 250 g
  • Citrónová šťáva 20 g
  • Olej, olivový 40 g
  • Máta čerstvá 20 g

Dresink do wrapu

Tortilly

  • Bezlepkové tortilly 10 kus
  • Rukola 50 g
  1. Náplň

    • Smíchejte uvařenou a vychladlou quinou s fazolemi, nadrobeným tuňákem, nudličkami červené cibule, nakrájenými proužky okurky a nakrájenými rajčaty.
    • Ochuťte citronovou šťávou, olivovým olejem a nasekanými mátovými lístky.
  2. Dresink do wrapu

    • Smíchejte majonézu s krémovým balsamikem.
  3. Tortilly

    • Placky potřete balsamikovou majonézou, do jedné třetiny navršte náplň z tuňáka, položte rukolové listy a wrap pevně zatočte.
  4. Servírování

    • Wrap podávejte překrojený, doplněný nejlépe zeleným salátem, ovocem nebo např. Waldorf salátem (recept naleznete na www.unileverfoodsolutions.cz)
+