Tuňákový wrap (bezlepkový)
Pro větší křupavost použijte více listového salátu, například ledového nebo římského. Wrap můžete podávat překrájený jako finger food nebo v celku v papírovém ubrousku jako street food.

Suroviny
Náplň
-
Quinoa, připravená dle návodu 150 g
-
Tuňák, konzerva 300 g
-
Bílé fazole, konzerva 400 g 300 g
-
Cibule červená 80 g
-
Okurka hadovka 140 g
-
Rajčata 250 g
-
Citrónová šťáva 20 g
-
Olej, olivový 40 g
-
Máta čerstvá 20 g
Dresink do wrapu
-
Krémové balsamico 50 g
Tortilly
-
Bezlepkové tortilly 10 kus
-
Rukola 50 g
Příprava
-
Náplň
- Smíchejte uvařenou a vychladlou quinou s fazolemi, nadrobeným tuňákem, nudličkami červené cibule, nakrájenými proužky okurky a nakrájenými rajčaty.
- Ochuťte citronovou šťávou, olivovým olejem a nasekanými mátovými lístky.
-
Dresink do wrapu
- Smíchejte majonézu s krémovým balsamikem.
-
Tortilly
- Placky potřete balsamikovou majonézou, do jedné třetiny navršte náplň z tuňáka, položte rukolové listy a wrap pevně zatočte.
-
Servírování
- Wrap podávejte překrojený, doplněný nejlépe zeleným salátem, ovocem nebo např. Waldorf salátem (recept naleznete na www.unileverfoodsolutions.cz)