Tuňákový wrap (bezlepkový)
Pro větší křupavost použijte více listového salátu, například ledového nebo římského. Wrap můžete podávat překrájený jako finger food nebo v celku v papírovém ubrousku jako street food.
/main-header.jpg)
Suroviny
Tuňákový wrap (bezlepkový)
−
+
€1157.82
Náplň
Quinoa, připravená dle návodu
/g
150.0 g
0%
Tuňák, konzerva
/g
300.0 g
0%
Bílé fazole, konzerva 400 g
/g
300.0 g
0%
Cibule červená
/g
80.0 g
0%
Okurka hadovka
/g
140.0 g
0%
Rajčata
/g
250.0 g
0%
Citrónová šťáva
/g
20.0 g
0%
Olej, olivový
/g
40.0 g
0%
Máta čerstvá
/g
20.0 g
0%
Dresink do wrapu
Krémové balsamico
/g
50.0 g
0%
Tortilly
Bezlepkové tortilly
/kus
10.0 kus
0%
Rukola
/g
50.0 g
0%
/
Náplň
-
Quinoa, připravená dle návodu 150.0 g
-
Tuňák, konzerva 300.0 g
-
Bílé fazole, konzerva 400 g 300.0 g
-
Cibule červená 80.0 g
-
Okurka hadovka 140.0 g
-
Rajčata 250.0 g
-
Citrónová šťáva 20.0 g
-
Olej, olivový 40.0 g
-
Máta čerstvá 20.0 g
Dresink do wrapu
-
Krémové balsamico 50.0 g
Tortilly
-
Bezlepkové tortilly 10.0 kus
-
Rukola 50.0 g
Příprava
-
Náplň
- Smíchejte uvařenou a vychladlou quinou s fazolemi, nadrobeným tuňákem, nudličkami červené cibule, nakrájenými proužky okurky a nakrájenými rajčaty.
- Ochuťte citronovou šťávou, olivovým olejem a nasekanými mátovými lístky.
-
Dresink do wrapu
- Smíchejte majonézu s krémovým balsamikem.
-
Tortilly
- Placky potřete balsamikovou majonézou, do jedné třetiny navršte náplň z tuňáka, položte rukolové listy a wrap pevně zatočte.
-
Servírování
- Wrap podávejte překrojený, doplněný nejlépe zeleným salátem, ovocem nebo např. Waldorf salátem (recept naleznete na www.unileverfoodsolutions.cz)