Vegetariánský burger z červenýh fazolí
Výborná bezmasá alternativa oblíbených burgrů. Vyzkoušejte místo masa použít červené fazole nebo cizrnu ochucené koriandrem, římským kmínem a česnekem.

Suroviny
Vegetariánský burger z červenýh fazolí
−
+
€197.69
Fazolový burger
Vejce
/kus
2.0 kus
0%
Červené fazole (scezené vařené)
/kg
1.0 kg
0%
Paprika, červená
/g
400.0 g
0%
Cibule červená
/g
100.0 g
0%
Česnek stroužky
/kus
4.0 kus
0%
Římský kmín
/g
0.0 g
0%
Sůl a pepř
/g
0.0 g
0%
Strouhanka
/g
20.0 g
0%
Olej na smažení
/ml
0.0 ml
0%
Citronově-bylinková omáčka
Citrón
/kus
1.0 kus
0%
Čerstvý koriandr
/g
0.0 g
0%
Podávání
Rajčata
/g
400.0 g
0%
Chipsy nachos
/g
200.0 g
0%
Bylinky
/g
0.0 g
0%
Žemle na hamburger
/kus
10.0 kus
0%
/
Fazolový burger
-
Vejce 2.0 kus
-
Červené fazole (scezené vařené) 1.0 kg
-
Paprika, červená 400.0 g
-
Cibule červená 100.0 g
-
Česnek stroužky 4.0 kus
-
Římský kmín
-
Sůl a pepř
-
Strouhanka 20.0 g
-
Olej na smažení
Citronově-bylinková omáčka
-
Citrón 1.0 kus
-
Čerstvý koriandr
Podávání
-
Rajčata 400.0 g
-
Chipsy nachos 200.0 g
-
Bylinky
-
Žemle na hamburger 10.0 kus
Příprava
-
Fazolový burger
- Okapané fazole umixujte, snažte se, aby nezůstaly kousky fazolí.
- Přidejte vejce, červenou cibuli a papriky nakrájené na drobné kostičky
- Ochuťte česnekem, římským kmínem, solí a pepřem.
- Na konec přidejte strouhanku, vše pečlivě promíchejte.
- Utvořte 10 stejných burgerů a osmažte je.
-
Citronově-bylinková omáčka
- Ostrouhejte kůru zumytého citronu a vymačkejte šťávu.
- Majonézu promíchejte scitronovou kůrou, přidejte pokrájený koriandr a několik kapek šťávy zcitronu tak, aby omáčka nebyla příliš řídká.
-
Podávání
- Žemle opečte.
- Položte na půlku žemle teplý burger zfazolí, plátky rajčat, pomažte omáčkou a přikryjte druhou půlkou žemle.
- Podávejte schipsy nachos, kouskem citronu a bylinami.