+

Maso

Omáčka

  1. Maso

    • Nakrájené vepřové maso ochuťte masovým fondem a prudce opečte na oleji nebo osmažte ve fritéze.
  2. Omáčka

    • Orestujte kari pastu na rozehřátém oleji, zalijte vodou, přidejte kokosový krém, brambory, pokrájené zelené fazolky, šalotku, kafírové listy, nasucho orestované arašídy, badyán a povařte.
    • Jakmile brambory změknou, přidejte opečené maso, ochuťte rybí omáčkou a cukrem.
  3. Servírování

    • Můžete podávat s rýžovými nudlemi, rýží nebo osmaženou cibulí.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.