Vepřový bůček s teriyaki omáčkou, brokolicí a jasmínovou rýží

Suroviny
Vepřový bůček s teriyaki omáčkou, brokolicí a jasmínovou rýží
−
+
€10312.26
POSTUP MASO :
Voda
/l
3.0 l
0%
Zázvor
/g
50.0 g
0%
Jarní Cibule
/g
100.0 g
0%
Česnek
/g
15.0 g
0%
Limetové listy
/ks
2.0 ks
0%
Badyán ( 1g hvězdička )
/kus
2.0 kus
0%
Rýžový ocet
/ml
150.0 ml
0%
Mirin
/ml
100.0 ml
0%
Třtinový cukr
/g
200.0 g
0%
Cukr krystal- nebo med
/kg
50.0 kg
0%
Sůl
/g
50.0 g
0%
Vepřový bůček
/g
1500.0 g
0%
POSTUP OMÁČKA - ZELENINA :
Jarní Cibule
/g
100.0 g
0%
Pražená sezamová semena
/g
25.0 g
0%
Brokolice čerstvá
/g
500.0 g
0%
Pak choi zelí
/ks
10.0 ks
0%
/
POSTUP MASO :
-
Voda 3.0 l
-
Zázvor 50.0 g
-
Jarní Cibule 100.0 g
-
Česnek 15.0 g
-
Limetové listy 2.0 ks
-
Badyán ( 1g hvězdička ) 2.0 kus
-
Rýžový ocet 150.0 ml
-
Mirin 100.0 ml
-
Třtinový cukr 200.0 g
-
Cukr krystal- nebo med 50.0 kg
-
Sůl 50.0 g
-
Vepřový bůček 1500.0 g
POSTUP OMÁČKA - ZELENINA :
-
Jarní Cibule 100.0 g
-
Pražená sezamová semena 25.0 g
-
Brokolice čerstvá 500.0 g
-
Pak choi zelí 10.0 ks
Příprava
-
POSTUP MASO :
- Očistěné maso vařte v ochucené vodě se zeleninou, kořením, cukrem, solí, octem a vínem. Vařte cca 30 min.
- Maso vyjměte. Poté maso dejte do studené vody.
- Osušené nakrájejte na kostičky velikosti asi 5 x 5 centimetrů.
- Zprudka opečte na oleji, opečené maso sceďte, přidejte Knorr Teriyaki omáčku a nechte zkaramelizovat.
-
POSTUP OMÁČKA - ZELENINA :
- Brokolici krátce spařte a opečte na oleji, Pak Choi očistěte a podélné rozříznete a také opečte na oleji.
- Kousky brokolice a Pak Choi zalijte Knorr Teriyaki omáčkou a krátce poduste.
- Opečené maso spolu s brokolici nebo Pak Choi podávejte s vařenou jasmínovou rýží.