Menu

Suroviny

+

POSTUP MASO :

  • Voda 3.0 l
  • Zázvor 50.0 g
  • Jarní Cibule 100.0 g
  • Česnek 15.0 g
  • Limetové listy 2.0 ks
  • Badyán ( 1g hvězdička ) 2.0 kus
  • Rýžový ocet 150.0 ml
  • Mirin 100.0 ml
  • Třtinový cukr 200.0 g
  • Cukr krystal- nebo med 50.0 kg
  • Sůl 50.0 g
  • Vepřový bůček 1500.0 g

POSTUP OMÁČKA - ZELENINA :


...

Příprava

  1. POSTUP MASO :

    • Očistěné maso vařte v ochucené vodě se zeleninou, kořením, cukrem, solí, octem a vínem. Vařte cca 30 min.
    • Maso vyjměte. Poté maso dejte do studené vody.
    • Osušené nakrájejte na kostičky velikosti asi 5 x 5 centimetrů.
    • Zprudka opečte na oleji, opečené maso sceďte, přidejte Knorr Teriyaki omáčku a nechte zkaramelizovat.
  2. POSTUP OMÁČKA - ZELENINA :

    • Brokolici krátce spařte a opečte na oleji, Pak Choi očistěte a podélné rozříznete a také opečte na oleji.
    • Kousky brokolice a Pak Choi zalijte Knorr Teriyaki omáčkou a krátce poduste.
    • Opečené maso spolu s brokolici nebo Pak Choi podávejte s vařenou jasmínovou rýží.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu