+

Čočka

  1. Čočka

    • Čočku namočte, odstavte na několik hodin a uvařte s přidáním zeleninového bujónu.
    • Vodu z uvařené čočky ponechte na pozdější podlévání.
    • Cibuli a česnek nakrájejte na kostičky a spolu se žampiony orestujte na olivovém oleji.
    • Dochuťte sójovou omáčkou a solí.
    • Opečené složky spojte s čočkou, promíchejte, mírně podlijte a duste do měkka, konzistenci můžete poté upravit jíškou.
    • Nakonec přidejte papriku nakrájenou na kostičky a dochuťte.
  2. Podávání

    • Podávejte s pažitkou, případně s kysanou smetanou nebo Rama zakysaným kremem.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.