+

Zelenina

  • Fazolové lusky zelené 500 g
  • Cuketa čerstvá 400 g
  • Cukrový hrášek 200 g
  • Zelený chřest 250 g
  • Brokolice čerstvá 600 g

Omáčka

  1. Zelenina

    • Očištěnou zeleninu libovolně nakrájejte, blanšírujte a potom prolijte studenou vodou. Snažte se, aby měla zelenina podobnou velikost.
  2. Omáčka

    • Cibuli opečte na kokosovém oleji, přidejte, česnek, kari pastu, hnědý cukr, rybí omáčku, drobně nasekanou citronovou trávu a celé kafírové listy. Vše chvíli restujte.
    • Zalijte Ramou Cremefine, ochuťte esencí, solí, pepřem a šťávou z limetky.
    • Vařte několik minut na mírném ohni.
    • Promíchejte se zeleninou.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.