Zeleninové antipasti s ricottou
Italský předkrm s grilovanou zeleninou a ricottou, která podpoří delikátní chuť.

Suroviny
Zeleninové antipasti s ricottou
−
+
€92.2
Antipasti
Lilky střední velikosti
/g
500.0 g
0%
Cuketa střední velikosti ( 800 g)
/g
500.0 g
0%
Zelený chřest
/kus
20.0 kus
0%
Olej
/ml
100.0 ml
0%
Sýr ricotta
/g
500.0 g
0%
Sůl, Cerný Pepř
/
0.0
0%
Knorr Pomodori Pelati - celá loupaná rajčata 2,5 kg
/g
250.0 g
0%

Grilovaná paprika, mražená
/g
500.0 g
0%
Artyčoky (v konzervě)
/kus
10.0 kus
0%
Černé olivy
/g
100.0 g
0%
/
Antipasti
-
Lilky střední velikosti 500.0 g
-
Cuketa střední velikosti ( 800 g) 500.0 g
-
Zelený chřest 20.0 kus
-
Olej 100.0 ml
-
Sýr ricotta 500.0 g
-
Sůl, Cerný Pepř
-
Grilovaná paprika, mražená 500.0 g
-
Artyčoky (v konzervě) 10.0 kus
-
Černé olivy 100.0 g
Příprava
-
Antipasti
- Lilky a cuketu nakrájejte na šikmé plátky, chřestové konce oloupejte.
- Olej rozmíchejte se zahradní zálivkou. Z
- Zeleninu promíchejte s částí rozmíchané zahradní zálivky.
- Dále ji ogrilujte (mimo paprik) a položte na papírové utěrky.
- Studenou ogrilovanou zeleninu vkládejte do nádoby spolu se sušenými rajčaty, paprikami, olivami a artyčoky.
- Rozloženou zeleninu pokropte zbytkem zálivky.
- Nahoru položte obláčky z ricotty.