![](/skoleni-pro-kuchare-academy/academy/kurz-pro-kuchare/klasicke-zeleninove-polevky/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.png/1625237449370.png)
1.Zeleninová polévka - Minestrone
Jak připravit zeleninovou polévku Minestrone? Výživná a chutná polévka, která by neměla chybět na menu žádné restaurace.
![](/skoleni-pro-kuchare-academy/academy/kurz-pro-kuchare/klasicke-zeleninove-polevky/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.png/1625237490348.png)
2. Polévka z pečené kořenové zeleniny
Kombinace různé kořenové zeleniny, pečené v troubě, nasledně dotažené smetanou, představuje chutnou a sytou volbu pro vaše hosty. Postupujte podle této jednoduché metody.
![](/skoleni-pro-kuchare-academy/academy/kurz-pro-kuchare/klasicke-zeleninove-polevky/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2029186904/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.png/1625237550919.png)
3. Krémové polévka
Přidáním smetany do mnoha druhů polévek vytvoříte bohatý, luxusní pokrm. Šéfkuchař Vusi vám krok za krokem ukáže, jak připravit krémovou houbovou polévku.
![](/skoleni-pro-kuchare-academy/academy/kurz-pro-kuchare/klasicke-zeleninove-polevky/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.png/1625237641421.png)
4. Mixovaná polévka
Tyto polévky jsou většinou mírně sladké, obvykle se připravují ze zeleniny, jako jsou sladké brambory a mrkev. Naučte se vařit dýňovou polévku – skvělé a rychlé jídlo pro zákazníky, ideální během pozdimního a zimního období.
![](/skoleni-pro-kuchare-academy/academy/kurz-pro-kuchare/klasicke-zeleninove-polevky/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_1535552439/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.png/1625237774494.png)
5. Vývar
Kombinací masa, zeleniny a obilovin můžete připravit vývar, který bude patřit mezi vydatné a zdravé položky na vašem menu. Zjistěte, jak připravit skotský vývar ve vaší restauraci.
![](/skoleni-pro-kuchare-academy/academy/kurz-pro-kuchare/klasicke-zeleninove-polevky/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_1473908586/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.png/1625237837134.png)
6. Kuřecí vývar
Když se ke kuřeti a zelenině přidají nudle, stane se z této polévky plnohodnotné jídlo. Podívejte se na toto video se snadným a chutným receptem na kuřecí vývar.