1.Zeleninová polévka - Minestrone
Jak připravit zeleninovou polévku Minestrone? Výživná a chutná polévka, která by neměla chybět na menu žádné restaurace.
2. Polévka z pečené kořenové zeleniny
Kombinace různé kořenové zeleniny, pečené v troubě, nasledně dotažené smetanou, představuje chutnou a sytou volbu pro vaše hosty. Postupujte podle této jednoduché metody.
3. Krémové polévka
Přidáním smetany do mnoha druhů polévek vytvoříte bohatý, luxusní pokrm. Šéfkuchař Vusi vám krok za krokem ukáže, jak připravit krémovou houbovou polévku.
4. Mixovaná polévka
Tyto polévky jsou většinou mírně sladké, obvykle se připravují ze zeleniny, jako jsou sladké brambory a mrkev. Naučte se vařit dýňovou polévku – skvělé a rychlé jídlo pro zákazníky, ideální během pozdimního a zimního období.
5. Vývar
Kombinací masa, zeleniny a obilovin můžete připravit vývar, který bude patřit mezi vydatné a zdravé položky na vašem menu. Zjistěte, jak připravit skotský vývar ve vaší restauraci.
6. Kuřecí vývar
Když se ke kuřeti a zelenině přidají nudle, stane se z této polévky plnohodnotné jídlo. Podívejte se na toto video se snadným a chutným receptem na kuřecí vývar.