![](/skoleni-pro-kuchare-academy/academy/kurz-pro-kuchare/recepty-s-ryzi-a-s-testovinami/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1624978761341.jpg)
1. Rýže
Dozvíte se vše o různých variantách a způsobech přípravy této přílohy ke stovkám jídel v restauracích. Video zahrnuje taktéž rady k použití metody absorpčního vaření.
![](/skoleni-pro-kuchare-academy/academy/kurz-pro-kuchare/recepty-s-ryzi-a-s-testovinami/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1624978808877.jpg)
2. Lasagne - Příprava boloňské omáčky (1.část)
Šéfkuchár Vusi vysvětlí, jak připravit oblíbený italský pokrm z těstovin, a to Lasagne. V 1. části detailně ukáže přípravu náplně - boloňské omáčky do tohoto jídla.
![](/skoleni-pro-kuchare-academy/academy/kurz-pro-kuchare/recepty-s-ryzi-a-s-testovinami/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2029186904/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1624978856096.jpg)
3. Lasagne - Příprava lasagní: Skládání (2.část)
V 2.části šéfkuchař Vusi předvede své techniky dokonalé přípravy a skládání jednotlivých vrstev lasagní.