Proč drůbež? Je jednoduché uchvátit klienta vybraným pokrmem. Uměním je, aby se mu zalíbily jednoduché, jemu známé složky, jejichž chuťové spojení a příslušné zpracování způsobí, že se host bude netrpělivě těšit na další návštěvu. Ve snaze vyhovět výzvě hledali naši šéfkuchaři oblíbenou složku českých strávníků, která bude mít nejen výživové hodnoty, ale také nedoceněný potenciál chuťových hodnot. Výběr padl na drůbeží maso.

Neotřelé recepty z drůbeže

Neotřelé recepty z drůbeže

Drůbeží maso je v každé zeměpisné šířce, zemi a náboženství. Smažené, pečené, vařené, grilované, dušené. Je snadno dostupné a můžeme ho připravit velmi rychle. Podívejte se, jakým neotřelým způsobem lze připravit pokrm z kuřete, kachny nebo krůty.

Stáhnout