Proč drůbež? Je jednoduché uchvátit klienta vybraným pokrmem. Uměním je, aby se mu zalíbily jednoduché, jemu známé složky, jejichž chuťové spojení a příslušné zpracování způsobí, že se host bude netrpělivě těšit na další návštěvu. Ve snaze vyhovět výzvě hledali naši šéfkuchaři oblíbenou složku českých strávníků, která bude mít nejen výživové hodnoty, ale také nedoceněný potenciál chuťových hodnot. Výběr padl na drůbeží maso.
Neotřelé recepty z drůbeže
Drůbeží maso je v každé zeměpisné šířce, zemi a náboženství. Smažené, pečené, vařené, grilované, dušené. Je snadno dostupné a můžeme ho připravit velmi rychle. Podívejte se, jakým neotřelým způsobem lze připravit pokrm z kuřete, kachny nebo krůty.
Přihlaste se k odběru newsletteru
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru ještě dnes a nic Vám ze světa gastronomie neunikne. Budete dostávat informace o aktuálních trendech, inspiracích, předpisech nebo soutěžích. Navíc si budete moci podívat na videa od našich šéfkuchařů z celého světa. Nenechte si to ujít!