Níže uvádíme několik tipů na novinky, které můžete zavést, aby byla vaše nabídka zajímavější a přitáhla více hostů, kteří chtějí vyzkoušet něco nového.

Food truck s burgery

Pokud je váš food truck vybavený grilovací deskou, je pravděpodobné, že již nabízíte burgery. Snadným způsobem, jak menu oživit, je trochu si s burgery pohrát. Kde hledat inspiraci?

  1. Mezinárodní kuchyně. Japonské burgery s omáčkou teriyaki a zeleninovou tempurou, mexické se pečenými fazolemi, salsou a guacamole, řecké se sýrem feta a olivami Kalamata — je tolik různých kuchyní a každá z nich vás může inspirovat k vytvoření nových jídel pro nabídku vašeho mobilního občerstvení.
  2. Česká kuchyně. Domácí pokrmy v jiné podobě? Proč ne! Nabídněte burger s vepřovým masem nebo karbanátky obalenými ve strouhance podávaný s tatarskou omáčkou Hellmann’s.
  3. Barvy. Bulky různých barev — černé, zelené nebo růžové — již dobily svět burgerů. A co třeba různě barevné dresinky? Stačí jen smíchat tradiční majonézu Hellmann’s s přírodními barvivy a kořením a vaše jídlo dostane úplně nový vzhled.
  4. Roční období. Vytvořte jarní burger s chřestem, mladými listy červené řepy a omáčkou Hellmann’s na kebab, letní burger s grilovaným lilkem a cuketou nebo podzimní burger se sušenými rajčaty a BBQ omáčkou Hellmann’s.

Food truck s grilovanými sendviči

Pokud máte ve svém food trucku gril, můžete nabízet také grilované sendviče a chlebové placky, jako je řecká pita, arménský lavaš, italské panini, mexické burritos nebo quesadilly nebo všeobecně oblíbené wrapy.

Tento koncept vám může také pomoci získat si přízeň zákazníků, kteří milují chutě tradiční české kuchyně. Zkuste na grilu připravit sendviče z tradičního pšeničného a žitného chleba s kmínem posypané nakrájenými kousky místních uzenin a sýrů. Podávejte je nejlépe s klasickou tatarskou omáčkou Hellmann’s, která je plná malých kousků zeleniny. Je k dispozici ve třech verzích: v praktickém jednoporcovém sáčku, v plastové lahvi do ruky nebo v ekonomickém balení o objemu 10 litrů, ze kterého můžete omáčku servírovat přímo na tácek.

Food truck s grilovaným masem

Jestliže ve vašem food trucku vládne grilované maso, vyzkoušejte nové přílohy a dresinky, které vaše menu ozvláštní. Zde je několik alternativ těch dobře známých:

  1. Bramborové hranolky — místo nich nabízejte batátové hranolky, bramborové spirály, klínky nebo krokety.
  2. Salát — zvolte místo něj grilovanou sezónní zeleninu nebo kukuřici.
  3. Dresinky — vyberte si vysoce kvalitní dresinky Hellmann’s ve stylových lahvích. Nechejte zákazníky, aby si vybrali svou oblíbenou příchuť a nadávkovali si je přímo na talíř, takže vy si ušetříte drahocenný čas.